Kampány a mellrák nélküli világért

null
A hagyományoknak megfelelően októberben az Estée Lauder jóvoltából ismét rózsaszínbe öltözik a világ. Az idén várhatóan 5 kontinens 70 országának több mint 2 milliárd lakójához jut el az üzenet: a mellrák korai felismerése életet menthet. A kampány várhatóan 45 millió dollárt gyűjt a mellrákkutatás támogatására.

null
Az Estée Lauder Magyarország Kft. programjához immár harmadik éve a Malév is csatlakozik. Segítségével még több emberhez jut el az üzenet. Októberben a légiutas-kísérők is egyenruhájukon viselik a megelőzés fontosságára figyelmeztető rózsaszín szalagot. A kampány az idén minden eddiginél merészebb és provokatívabb üzenetet küld: "Megszólítás, kommunikáció, győzelem! Előzzük meg a mellrákot minden nőnél! Viselje a rózsaszín szalagot!" A 2010-es év mellrákellenes kampányának provokatív és lelkesítő mottója cselekvésre buzdít. Kidolgozói az Estée Lauder vállalat örökségéből merítettek ihletet. A "Mondd el egy nőnek" mottóval fémjelzett 1946-os kommunikációs stratégiához nyúltak vissza. Az idei év erőteljes üzenetét Evelyn Lauder mellrákellenes kampánya küldetéssé formálva ülteti át korunk modern és felgyorsult kultúrájába. A kampány arra buzdítja a nőket, hogy ismerőseikkel kapcsolatba lépve kommunikálják az egészség és a betegség korai felismerésének fontosságát, hogy egyszer és mindenkorra legyőzzük ezt a betegséget.

Október elsejétől az Estée Lauder vállalat 14 híres márkája 20 Pink Ribbon terméket forgalmaz. Több mint 200 nemzetközi nevezetességet világít meg rózsaszín fénnyel, amely 11 éve képezi a kampány részét. Több mint 40 hírességet, politikust és befolyásos személyiséget nevez ki a rózsaszín szalag nagykövetévé. Az Estée Lauder mellrákellenes kampánya az idén is azzal a céllal kerül megrendezésre, hogy minél több nő életét mentse meg világszerte, és mielőbb valóra váltsa Evelyn H. Lauder álmát egy mellrák nélküli világról.

Győri

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Kampány a mellrák nélküli világért
Dátum: '10.10.03
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Jeremy Irons motorral jár az etyeki forgatásra
Előző cikk: « Szemrevaló ANR

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: