Tiszta esély a munkára

null
Ma Magyarországon mindössze a fogyatékos emberek 10,5 százalékának adatott meg a lehetőség, hogy dolgozzanak, és így önálló egzisztenciát teremtsenek. A Salva Vita Alapítvány számukra indította el a "Tiszta esély" programot, amely egy Magyarországon egyedülálló környezetbarát takarító szolgálat.

A Salva Vita Alapítvány új programja, a Tiszta esély takarító szolgálat mintaértékű szociális program, amely értelmi fogyatékos fiatalok számára biztosít speciális (elméleti és gyakorlati) képzési programot, őket határozott ideig takarítóként foglalkoztatja, majd a megfelelő szakképzettség és tapasztalat megszerzését követően a nyílt munkaerőpiacon helyezi el. Emellett a Tiszta esély takarító szolgálat segítségével a cégek, szervezetek társadalmi felelősségvállalása is új irányt vehet, hiszen a szerepvállalás nem korlátozódik arra, hogy pénzbeli támogatást nyújtanak egy nemes célért, hanem az irodai takarításnál igénybe veszik a fogyatékosok munkáját.

"Hiszünk benne, hogy ha lehetőséget és megfelelő támogatást kapnak, a fogyatékos emberek is képesek értéket teremtő, magukat eltartani képes munkavállalóként, önállóan élni. Célunk, hogy öt éven belül minimum 100 fogyatékos embert helyezzünk el a nyílt munkaerőpiacon, ezzel is segítve képességeik kibontakozását" - mondta el Vég Katalin, a Salva Vita Alapítvány ügyvezető igazgatója.

A Tiszta esély takarító szolgálat tevékenysége során kizárólag környezetbarát technológiákat alkalmaz, minősített öko/bio termékekkel dolgoznak. Budapest területén kedvezményes áron vállalják irodák, irodaházak napi, heti és nagytakarítását, költözés utáni nagytakarítást, lépcsőházak, udvarok takarítását, valamint szelektív hulladékgyűjtést. Az alapos, precíz, magas színvonalú munkát minden esetben egy szakképzett mentor kíséri, felügyeli és garantálja.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Tiszta esély a munkára
Dátum: '10.09.20
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Müncheni sztártalálkozó
Előző cikk: « Hajas Cut & Color Competition 2010

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: