Környezetbarát mosogatás

null
Az AEG-Electrolux új, beépíthető és szabadon álló mosogatógépeit méltán nevezhetnénk a precizitás nagyköveteinek is. A ProClean névre keresztelt termékcsalád modelljei ugyanis - egy egyedülálló fejlesztés révén - még megbízhatóbb és még kiszámíthatóbb működést garantálnak azok számára, akiknek a pontosság a lételemük.

A márka új modelljeiben az alsó vízkarra egy önállóan is forgó, plusz szórókar került. Így a mosatlan edényekre az eddig megszokott 3 helyett 5 szintről érkezik a vízpermet. A vízsugár az edények legnehezebben elérhető részeire is eljut, s ezáltal sokkal precízebben képes elmosni az erősen szennyezett edényeket is. Legyen szó akár a hosszú pezsgőspoharakról, vagy a féltve őrzött porcelán étkészletről.

A precíz mérnöki munkának köszönhetően az új modellek belső tere 10 literrel nagyobb lett, miközben a külső méretük nem változott. Így akár azok a nagyméretű, rendhagyó formájú tányérok, lábosok és serpenyők is beférnek a készülékbe, melyeket eddig csak kézzel lehetett elmosogatni.

A tökéletesség mintaképeivel nem csupán az étkészletet, de a környezetet is óvják, hiszen mindössze 12 liter víz felhasználásával mossák tisztára az edényeket. A készülékek AAA besorolásúak, azaz energiafogyasztás, tisztítás és szárítás tekintetében is kiválóak. A beépített auto off funkció pedig 3 perccel a mosogatás és szárítás befejezése után kikapcsolja a készüléket, ezért a mosogatógép nem marad készenléti üzemmódban, és egyáltalán nem használ energiát.

A ProClean mosogatógépek a márkától megszokott csendesség jegyében készültek. Az új modellek mindössze 39-44 decibel zajszinten működnek, melyet alig lehet hallani. A termék tervezői ezért egy alternatív megoldást fejlesztettek ki arra, hogy egyértelmű legyen számunkra, a gépek éppen dolgoznak, vagy már lejárt a program. A teljesen beépíthető modelleknél egy intelligens, fénypontos visszajelző rendszer kis piros pontot vetít a padlóra, amikor a program fut, majd zöldet, amikor a program véget ért. A legmagasabb felszereltségű Time Beam rendszerű modelleknél pedig a gép egy visszaszámlálót vetít a padlóra, amelyről pontosan leolvasható, meddig tart még a mosogatás.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Környezetbarát mosogatás
Dátum: '10.09.01
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Művészi kávékompozíciók otthon is
Előző cikk: « Kifutóról a versenypályára

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: