Jeges újdonságok a Szentkirályitól

null
A már jól ismert Szentkirályi jeges teák és ízesített vizek külsőségükben és tartalmukban is átalakultak. Az édesítő- és tartósítószer-mentes, csak természetes alapanyagokat tartalmazó citromos és barackos jégtea, valamint a szénsavmentes jégvíz különleges ízekben augusztus elejétől érhetők el a hazai és külföldi boltokban.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. idén nyáron is - ahogy szinte minden évben - újabb termékekkel bővítette portfolióját két termékcsaládjának továbbfejlesztésével. Az eddig is kedvelt ízesített ásványvizeket és jeges teákat a fogyasztók egyedi megnevezéssel, jégvíz (csökkentett energiatartalmú ízesített üdítőital) és jégtea néven találhatják meg mostantól a boltok polcain.

A cég a jégteát azoknak a fogyasztóknak ajánlja, akik szeretik a jó ízű és szomjoltó italokat, míg a jégvizet elsősorban a különleges zamatú üdítőket és egészséges életmódot kedvelőknek szánja. A közkedvelt ízekben (citrom és barack) megvásárolható jégteában és a speciális (citrom-banán és málna-szeder) aromával rendelkező jégvízben nincs tartósítószer, kizárólag természetes anyagok hozzáadásával készül. A korszerű aszeptikus technológiával gyártott, fekete teát tartalmazó jégtea és a szénsavmentes jégvíz 1,5 és 0,5 literes kiszerelésben új, formatervezett PET-palackokban kerülnek forgalomba.

A Szentkirályi tulajdonos-ügyvezetője, Balogh Levente így fogalmazott: "Nem áll távol tőlünk a kísérletező kedv, ezért újabb ízeket próbálgatunk, újabb termékeken törjük a fejünket, és csomagolás tekintetében is igyekszünk egyedit létrehozni. Reméljük, hogy az újdonságokkal mindenkinek elnyerjük a tetszését."

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Jeges újdonságok a Szentkirályitól
Dátum: '10.08.07
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Kedvencek saját válogatásban
Előző cikk: « Térben és időben Zentai Istvánnal

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: