A svéd királyi esküvőt Volvók szolgálták

null
Victoria svéd trónörökösnő és Daniel Westling esküvőjét június 17. és 19. között ünnepelték, így a világ minden tájáról különböző előkelőségek utaztak Stockholmba, hogy részt vegyenek a ceremónián. A menyegző hetében a királyi udvar 85 speciálisan kialakított Volvo modellel gondoskodott a vendégek fuvarozásáról.

Victoria hercegnő és Daniel Westling esküvőjét június 19-én tartották, amit a svéd televízió élőben közvetített. A becslések szerint közel 500 millió tévénéző követte figyelemmel a házasságkötést, emellett 2000 és 3000 közöttire volt tehető a helyszínről tudósító nemzetközi újságírók száma.

A királyi esküvőhöz hasonló nagyságú és fontosságú események logisztikai kihívást jelentenek. A vendégek a világ minden tájáról érkeztek, és mind a szállodákba, mind a háromnapos ünnepség különböző eseményeire el kellett juttatni őket. A tervezési folyamat korai szakaszában egy együttműködés formálódott, amely keretében a királyi udvar 85 speciálisan kialakított Volvo autót bérelt az esemény idejére, így a Volvo lett a 2010-es királyi esküvő hivatalos autója.

null
A királyi udvar követelményeit követve valamennyi jármű üzemanyag-takarékos DRIVe felszereltséggel rendelkezik, és széndioxid-kibocsátásuk kilométerenként 120 gramm alatti. Az autók ragyogó fehér egyenruhában pompáztak, oldalukon pedig a királyi esküvő címere volt látható.

Az esküvői címer a bőrkárpiton is megtalálható volt a számozott fejtámlákba ágyazva. Az autók különleges, puha bőrkárpittal rendelkeznek. A címer és a mintázat külön az esküvőre készült, és az autók számos részén, például a küszöbléceken is, visszaköszöntek. A kialakítást a jegyespár hagyta jóvá. Az eseményt követően az autókat a svéd piacon fogják értékesíteni.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: A svéd királyi esküvőt Volvók szolgálták
Dátum: '10.06.21
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Esély árvízkárosult gyermekeknek a nyaralásra
Előző cikk: « A karban tartott karokért

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: