Cseresznye gyömbérrel

null
Naponta látjuk és használjuk, mégis, funkcionalitása sokunk számára jóval fontosabb, mint divatos külseje. De miért is ne lehetne egy villanykapcsoló lakásunk dísze, és illeszkedhetne tökéletesen otthonunk hangulatához?

A Schneider Electric Unica Top termékcsaládjának új színei között mindenki megtalálhatja azt, amely szívéhez legközelebb áll. A lágy gyömbér és az elegáns antracit színű keretek különösen a gyártó ezüst billentyűs sorozatával mutatnak tökéletesen. A zongorához hasonló lakkozással ellátott, csodálatos éjfekete és a kifinomult vengefa keret pedig grafit billentyűvel lesz különleges éke otthonának. Ugyancsak a grafit fedlap emeli ki a selymes króm és nikkel, a csillám króm, a cseresznyefa és a dohány színű keretek tökéletes kidolgozását. Minden keret kék jelzőfénnyel teszi teljessé a tökéletes eleganciát.

Az Unica Top fémkeretek speciális fémöntvényből készülnek, selyemraszter kiképzésű felületük pedig finom és hűvös tapintást biztosít. A fakeretek felületének védelmét a Schneider Electric impregnálással és selyemfényű lakkozással biztosítja, amely kiemeli a valódi fa mély tónusát, és láthatóvá teszi finom erezetét is.

Az Unica Top kapcsolócsalád precíz mechanizmusait jellemző szolid, kissé fémesen csengő kapcsolási hang minden más kapcsolócsaládtól különbözővé és egyedivé teszi. A kapcsolási hang végső színezete természetesen függ attól, hogy fa vagy fém kerettel öltöztetjük fel a mechanizmust, a kapcsolóbetétekbe épített hangcsillapítónak köszönhetően azonban a kapcsolás hangja mindig finom, mégis határozott marad.

Az elegáns megjelenésű Unica Top termékcsalád széles szín-, funkció- és programozható digitális készülékválasztékával a modern otthon meghatározó része. A keret-termékcsalád kapható többek között termosztátokhoz, fényerő-szabályozó és mozgásérzékelő-készülékekhez, valamint csengőkhöz is.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Cseresznye gyömbérrel
Dátum: '10.05.18
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Térvariációk városlakóknak
Előző cikk: « Bringások a sivatagban

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: