Ágyazó verseny és pizsama-bemutató

null
Az "Éjszaka az IKEA-ban" játék keretében hat-hat szerencsés IKEA rajongó pár töltött el egy kreatív éjszakát az IKEA két magyarországi áruházában. Az éjszaka eseményei a "Hálószoba, ahol igazán jól érzed magad" téma körül forogtak, az IKEA pedig mindenről gondoskodott, amire a résztvevőknek szüksége lehetett.

Ezen az estén valóra vált a játékos kedvű "lakberendezők" álma: eltölthettek egy éjszakát az IKEA egyik áruházában. Magyarországon összesen 1804 pár próbált szerencsét és küldte be a jelentkezését. A 12 szerencsés párt az IKEA zsűrije választotta ki.

Az érkező párok mindent megkaptak, amit csak egy nagyszerű éjszakához kívánhattak. Kiadós svéd vacsora után a műsorvezető szerepét betöltő stand-up comedy művész gondoskodott a szórakoztatásukról néhány vidám hálószobai történettel. A párok ezután kincsvadászat, ágyazó verseny és pizsama-bemutató során mutathatták meg hálószobai képességeiket. A lefekvéshez készülődő résztvevők az esti mese után felkészülhettek az éj legfontosabb részére: az IKEA hálószobák alapos kipróbálására, amelynek során az összes pár meggyőződhetett a hálószobák kényelméről. Másnap a párok ágyba kapták a reggelit, majd mindenki vidám emlékekkel és az áruház marketingvezetője által átnyújtott oklevéllel hagyta el az áruházat.

A "Hálószoba, ahol igazán jól érzed magad" hetek azonban az "Éjszaka az IKEA-ban" programmal még nem zárultak le: a különleges hálószobai akció április 21-ig tart.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Ágyazó verseny és pizsama-bemutató
Dátum: '10.04.06
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Svájci lesz az első női pilóta a Forma-1-ben?
Előző cikk: « Michelint kapott az Arcade Bistro is

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: