Ultracsendes porszívó az Electroluxtól

null
Nem hallotta? Nem csoda, hiszen az új Electrolux UltraSilencer a világ legcsendesebb porszívója. Porszívózás közben beszélgethetünk, telefonálhatunk vagy akár zenét is hallgathatunk. Azt tartják, a klasszikus zene hatására a leghatékonyabb a takarítás.

A zene sokak számára megkönnyíti a koncentrációt, élvezetesebbé teszi a sportolást vagy a kertészkedést, sőt zene mellett sokszor jobban megy a munka is. Porszívózás mellett azonban eddig legfeljebb maximális hangerőn hallgathattunk zenét. Hangos zajból pedig időnként egy is sok.

null
Az Electrolux stockholmi hanglaborjában, 2009 júniusában végzett felmérés során kiderült, hogy a különböző típusú zenék másként hatnak a porszívózó emberre. Általánosságban a klasszikus zene hatására a leghatékonyabb a takarítás. Örömtelinek és elegánsnak érezték a munkát az emberek, amikor Vivaldit hallgattak porszívózás közben.

A popzene hallgatása mellett könnyűnek és egyszerűnek, rockzenére gyorsnak, energikusnak és mókásnak, jazz-zene hatására pedig élvezetesnek és alaposnak értékelték a takarítást.

Az tehát egyértelműen kiderült, hogy a zene segít a porszívózásban. Az Electrolux ezt szem előtt tartva fejlesztette tovább UltraSilencer porszívóját. A termékcsalád 2003-as bevezetése óta számos ráncfelvarráson és kisebb-nagyobb technikai fejlesztésen esett át. Az új UltraSilencer azonban teljesen új külsőt kapott, és a legmodernebb technológiai újításokkal látták el a tervezők. Ennek eredményeként 68 dB-es zajszintjével, a világ legcsendesebb porszívója lett. Csendesebb, mint egy átlagos hangerőre állított tévé (70dB).

A nagy csendben azonban a porszívó semmit sem veszített teljesítményéből. Nagy szívóerejével minden irányból hatékonyan szívja fel a port AeroPro szívófején keresztül, melyet a lágy burkolatú kerekeknek köszönhetően, könnyen irányíthatunk.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Ultracsendes porszívó az Electroluxtól
Dátum: '10.03.09
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Legyen ön is borbíráló!
Előző cikk: « Készül az ország legnagyobb hordója

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: