Konyhai innováció a Brauntól

null
Bemutatkozott az új Braun Multiquick Professional, a Braun új botmixere, amely a főzéshez szükséges valamennyi funkciót ismeri, beleértve a tésztát egy percnél is rövidebb idő alatt megdagasztó, új tésztakeverőt is. Kényelmesen és könnyedén készíthetjük el az ínycsiklandó fogásokat, és mindehhez csupán egyetlen készülékre van szükség.

Semmi nem hasonlítható a család öröméhez, amikor tálaláskor a kedvenc, ízletes házi fogásokat pillantják meg, ezért sok háziasszony szereti nagymamáink receptjeit elkészíteni. A családi étkezések alkalmat nyújtanak a napi események megbeszélésére, egymás történeteinek meghallgatására és az ételek élvezetére.

A Multiquick Professionalt arra tervezték, hogy a mindennapos főzési feladatokban segítsen anélkül, hogy közben elfoglalná az egész konyhát, tehát segítségünkre legyen a család életét bearanyozó fogások mindennapi elkészítésében.

Mindenkinek megvannak a saját konyhai fortélyai, specialitásai és kedvencei. A konyhai robotgépek valamennyi funkcióját egyesítő Multiquick Professional segíteni fog különlegességeink elkészítésében, legyen szó szószok vagy levesek turmixolásáról, fűszerek felaprításáról, káposztaszeletelésről, tojáshab felveréséről vagy tészta meggyúrásáról.

Kiemelkedően sokoldalú és tökéletesen végez egyszerre több feladatot is. A Multiquick Professional garantálja, hogy az egész család gyakran élvezheti majd kedvenc fogásait, hiszen a készülék megbirkózik a mindennapos igénybevétellel. Az élelmiszerekkel viszont kíméletesen bánik, így azok megőrzik a család egészsége szempontjából oly fontos tápanyagokat.

Szószok és töltelékek turmixolása, habverés, petrezselyem, bazsalikom vagy magok aprítása, hagyma, cékla vagy banán szeletelése, káposzta-, répa- vagy padlizsánreszelés: a lista végtelen, a menü pedig izgalmas. A dagasztóhorogról független vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy a tésztát épp olyan simára dolgozza ki, mint az emberi kéz, így tökéletesen használható az otthoni sütésekhez, amelyből az egész család kiveheti a részét.

Papp András, a Braun szóvivője szerint: "A Braun Multiquick Professional minden konyhában ideális eszköz. Sokoldalú tudása révén az ételek és a fogások széles skálájához használható, ugyanakkor megőrzi a házilag készített ételek jellegét."

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Konyhai innováció a Brauntól
Dátum: '09.10.28
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Badacsonyi borok az Európa Parlamentben
Előző cikk: « Hibrid motor a BMW-től

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: