Lakásvásár - immár a tizennegyedik

null
A 14. Lakásvásár és 9. Készházvásár erőteljesen megváltozott piaci körülmények között kerül megrendezésre. Előny a vásárlóknál - sommázzák véleményüket a szakemberek, akik szerint az tud most jól vásárolni, aki készpénzzel tud fizetni.

Jelen lesznek az ingatlanpiacot jelentősen befolyásoló ingatlanfejlesztők és ingatlanközvetítők. Az ingatlanhoz kapcsolódó jogi kérdésekben a Magyar Ingatlanszövetség és a Hidasi és Társa Ügyvédi Iroda, az építkezéseknél meghatározó minőségügyi szabványokról az ÉMI Kht. szakemberei várják az érdeklődőket. A lakáskínálat mellett hitelintézetek, pénzügyi tanácsadók, finanszírozási kérdésekben a kiállításon megjelenő bankok, hiteltanácsadók segítenek.

Természetesen a szakmai szövetségek is képviseltetik magukat. A Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ) eddig a szervezésben és a konferenciaszervezésben segítette a rendezvénysorozatot, 2009-től már főtámogatóként áll a Lakásvásár mellett.

A 8 ezer négyzetméteres kiállítótér remek terepet biztosít mind az új, mind a használt lakásokat kínálók számára. A kínálatot színesíti a Készházvásár, ahol a nagyközönség a könnyűszerkezetes technológia minden jellemzőjével megismerkedhet.

A legutóbbi eseményt nagy érdeklődés kísérte, az őszi mustrán több mint 9 ezer látogató tekintette át a lakás - és hitelkínálatot. A Lakásvásár ma már egy családi program is, a kicsik az ingyenes Gyermekjátszótéren - pedagógusok felügyeletével - hancúrozhatnak, amíg a szülők begyűjtik a lakásalaprajzokat, árakat és hitelinformációkat. A nagyobbakat pedig idén is várja az Internet Cafe.

(A 14. Budapesti Lakásvásár március 6-án (pénteken) 14-18 óra között, míg 7-én és 8-án 10 és 18 óra között várja az otthonteremtőket és otthonkeresőket.)

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Lakásvásár - immár a tizennegyedik
Dátum: '09.02.27
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Pókerrel a színészekért
Előző cikk: « Folyt a Bikavér az Egri Borok Gáláján

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: