Kötelező illatváltás

null
A télen használt nehéz, fűszeres parfümöket tanácsos a jó idő beköszöntével félre tenni. Erőteljes illatuk a melegben túl exponálttá tesz, környezetedben mindenkit köhögésre és menekülésre késztet. Permetezd magad tavasztól könnyed citrusos, gyümölcsös kölnivizekkel, strandszezonban pedig használj alkoholmentes parfümöt. A férfiaknak is ezt tanácsoljuk.

Mediterrán összetevőivel a tavasz és a nyár nagy slágere lesz az új Versace Pour Homme. Igazi mai karakteres férfi illat. Az eszes, magabiztos férfi kísérője, aki ezen a finom aromán keresztül is tolmácsolja szenvedélyes, erőteljes határozottságát. A kreátorok gondoskodtak róla, hogy a klasszikus és mégis modern illat elkápráztassa az érzékeket. A vibráló füge összefonódik az édeskés bergamottal és végül könnyeddé válik a gerániummal. Az eredmény egy erőteljes és meleg aroma. Az illatot magába záró üveg csiszolt drágakövet mintáz. A tükröződő felületek egymásra hatása kiemeli az üveg határozott körvonalait. Az ezüstbe vésett görög minta és a híres divatház összetéveszthetetlen emblémája díszíti mind az üveget, mind a külső borítást. A kölnihez stílszerűen borotválkozás utáni arcszesz, balzsam, dezodor, tusfürdő és sampon tartozik.

null
A nőket a tavasz beköszöntével a rózsaszín Ferré Rose gyümölcskoktélja csábítja el, amely az áfonya pezsgő frissességével és a japán gardénia mágneses erejével keveredve egészen különleges kompozíció. Az olasz divattervező ennek a parfümnek a megalkotásakor is hű maradt a virágokhoz. A szívjegyek csúcsát ezúttal a rózsa és a frézia adja. Az eleganciában és a bájos megjelenésben gazdag nőiesség felfedezése volt Gianfranco Ferré célja, amikor a parfümöt megalkotta. A Ferré Rose vibráló, friss illatát és az esszencia nőiességét az üvegcse formája és áttetsző színe tovább tökéletesíti.

null
Fiatal lányok kedvence lesz az új Moschino illat. A Cheap & Chic Hippy Fizz már üvegének formájával és színeivel is a bohókás, örömteli nyár hangulatát sugallja. A friss, üde illat még tovább erősíti ezt. Citrusos-virágos illatkomponensek varázslatos kombinációjával készült, amely üde, szexis és vidám egyszerre. A 30 ml, 50 ml és 100 ml kiszerelésben kapható an eau de toilette bizonyára felkelti majd az üveggyűjtők figyelmét is.

Győri M. Hajnal

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Kötelező illatváltás
Dátum: '08.05.19
Kategória: Szépség és egészség
Következő cikk: » Bemutakozott az új Mitsubishi Lancer
Előző cikk: « Örömszerző kertek és teraszok

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: