Trendkövető fiúk és lányok divatja

null
Ha alig múltál húsz, vagy még el sem érted, végy pólót pólóra, arra rövid mellényt vagy pamut bolerót. Párosítsd rövid szoknyával, felgombolható hosszú nadrággal vagy lábszárnál felgyűrhető nadrággal. Viseld felsődön az olimpia jegyét, vagy nosztalgiázva apáid, sőt nagyapáid kedvelt motívumait.


Az aktív, örök nyüzsgő, sportosan elegáns fiatalok divatjában több stílus is keveredik. A lányoknak szánt modelleknél hódít a 80-as évek szín- és formavilága. Megtalálhatók itt a harsány feliratok, a karakteres díszítő formák, példaként említhető a csillag vagy a halálfej, melyek a pop-rock és punk világából vándorolnak át a ruhákra.

null
Az ezüstös és aranyfényű lurexes csillogást ma már válogatás nélkül minden alkalomra felveheted, legyen az esti parti, vagy a hétköznapok délutánja. Az abOriginal márkaboltokban fantasztikus kínálat van mindebből. Felfedezheted az olyan kislányosan vagány motívumokat is, mint a bohókás kismadár, vagy pillangó, aztán teljesen váratlanul mindehhez csapódik egy halálfej. Ugyanitt kaphatók a Maja márkájú kiegészítők. Az övek, a táskák, a kendők világában a cirkuszos, kínai és japán témák a legmenőbbek. Nagyon színesek és nagyon fiatalosak.

A "business" öltözéknél trendi a 40-es, 50-es évek formavilágát idéző magasított derekú szoknya karcsú mellénnyel, fekete, fehér, piros színösszeállításban. Ha kényelmes ruhára vágysz, választhatod a szafari stílusú lezserséget. Nagyon menő a sportmezeket utánzó utcai viselet, ezeket már az olimpia ihlette különböző kínai motívumokkal ékesítve. A nyári forróságra a nagyon színes szerelés a válasz, ahol a csíkok és a kockák virágokkal és gyümölcsökkel keveredve édesítik meg a vakáció hangulatát.

null
Igazi újdonságok várják a trendkövető fiúkat is. Játékos, humoros megfogalmazásban szerepelnek pólóinkon a retro robotok, fegyverek, pisztolyok, mókás feliratok, fotók és a különböző figurák, melyek az utazáshoz, a szörfhöz és az imádott motorhoz köthetők. A hagyományos, kissé klasszikusabb utcai viseletnél a csíkos, sportos hódít. Divatosak a collageos pólók és joggingok, a könnyű kockás és csíkos mintás ingek. Az olimpia a fiúk sportos szerelésein is megjelenik.

Az abOriginal üzletekben nemcsak a választék lenyűgözően gazdag, az árak is megfizethetőek. A város számos pontján megtalálod a Váci utcától a Mammuton át a Duna Plázáig, sőt az ország szinte minden pontján Szolnoktól Szegedig. Érdemes benézned.

Győri M. Hajnal

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Trendkövető fiúk és lányok divatja
Dátum: '08.05.14
Kategória: Szépség és egészség
Következő cikk: » Örömszerző kertek és teraszok
Előző cikk: « Együtt szépülnek a hírességekkel

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: