Az UV-sugarak hatása a szépekre

null
Addig vagy igazán szép, amíg ránctalan a bőröd. És hogy ez sokáig így maradjon, elég két dolgot megjegyezned. Az egyik: mindig legyen UV-szűrő az arckrémedben, amit reggel felteszel. A másik: soha ne hagyd szomjazni a bőröd, minden évszakban és napszakban használj hidratálót.

A nap által kibocsátott UV-sugarak felgyorsítják a bőr öregedését, kiszáradását, és érzékenyebbé teszik az arcbőrt. Az UV B-sugarakkal ellentétben - melyek nyáron a leégéseket okozzák - az UV A-sugarak áthatolnak a felhőkön és az ablaküvegen is, évszaktól függetlenül, egész évben károsíthatják bőrödet. Nincs tehát szükség sugárzó napsütésre ahhoz, hogy az UV-sugarak károssá váljanak.

null
Ha gyakran tartózkodsz szabadban, vagy ablak mellett dolgozol, ez jelentősen növeli az UV A-sugarak által okozott káros hatások kockázatát, melyek láthatatlanok maradnak, de sokszor súlyosabbak, mint a napozásnál elszenvedett UV B-sugarak okozta leégések. Mostantól a legjobb védelmet az AQUALIA THERMAL UV-krém biztosítja, amely 24 órán át hidratál, és tökéletes védelmet nyújt az UV-sugarakkal szemben. Használd egész évben és a mindennapokban.

Az új krém Vichy termálvíz és UV-szűrők kombinációja. Az ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvíz hidratálja, megnyugtatja és erősíti az arcbőrt. Az UV A-szűrő 18-as erősségű, mivel a napozással ellentétben a mindennapok során az UV A-sugárzás az erősebb és károsabb. Emellett 15-ös UV B-szűrőt is tartalmaz. Friss, könnyen felszívódó, lágy textúrájú, nem hagy réteget az arcon, nem zsíros, nem ragad. Érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánlott. A Vichy újdonsága kizárólag a gyógyszertárakban kapható.

Győri M. Hajnal

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Az UV-sugarak hatása a szépekre
Dátum: '08.04.22
Kategória: Szépség és egészség
Következő cikk: » TóPARK Football Cup: sztárok a pályán
Előző cikk: « Virágünnep a Vásárközpontban

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: