Vezércikk

Life Ball Cavalli "kiszerelésben"

null
Az idei sorban a tizenharmadik alkalom, hogy a MINI egy teljesen egyedi modellel támogatja az AIDS ellenes bécsi Life Ball jótékonysági rendezvényt. A divatbemutatót Roberto Cavalli jegyezte, aki záróakkordként egy saját tervezésű MINI volánja mögött gurult végig a Magenta Carpet-en. (Részletek)

Értéktrend

Judit Takács: kiegészítők mindenkinek

null
Judit Takács 2013 tavaszi/nyári kollekciója a paletta minden színében tündököl. Energia, merészség és dinamizmus árad a cipőkből és táskákból, melyeket a tervező kiváló minőségű gyöngyházfényű, lakk- és matt bőrökből álmodott meg. (Részletek)

Trükkök-tippek

A vidéki stílus nem lemondás a komfortról

A nagymama régi vállkendője, egy öreg ruhás láda, egy kényelmes kanapé - ha mindezt együtt látjuk, biztosak lehetünk benne, hogy vidéki stílusú enteriőrrel van dolgunk. A country style nem köthető konkrét formákhoz, ám van egy-két stílusjegy, lakberendezési elv, amely segíthet eligazodni. (Részletek)

Lakásinfó

Formatervezők a friss otthoni levegőért

null
A tiszta levegő megteremtése egyre nagyobb kihívást jelent a ma emberének. Otthonaikban ugyanúgy a friss vidéki levegőre vágynak a fogyasztók, hiszen a jó minőségű levegő hatással van közérzetükre és egészségükre. Éppen ezért idén az Electrolux Design Lab egyik fókusztémája a friss levegő. (Részletek)

Utazási és Wellness ajánlatok

Panoráma a szaunából

null
Mondhatnánk békebelinek, esetleg retrónak azt a miliőt, amivel a balatongyöröki Hotel Panoráma fogadja a vendégeit, de azonnal hozzá kell tennünk, hogy ebben az esetben nem holmi trendkövetésről van szó, hanem arról a családiasságról, bensőséges nyugalomról, ami felér egy fél gyógyulással. (Részletek)

A hónap stílusa

Country style, avagy békés egymás mellett élés

Ha jön a tavasz, a szép idő, szívesen hagyjuk magunk mögött a várost, és megyünk vidékre, ahol jó levegő és nyugalom vár. Lehet nagyokat aludni, vagy kényelmes ruhában nagyokat sétálni a fák között, gyönyörködni az első virágokban és hallgatni a madarakat. Épp ezért a májust a country style-nak, azaz a vidéki stílusnak dedikáljuk. (Részletek)

Sztárnegyed

Fehér asztalnál zsűriztek a filmfesztiválon?

null
Az Electrolux partnereként dolgozó, két Michelin-csillagos séf, Bruno Oger készítette a Cannes-i Filmfesztivál zsűrijének ebédjét. A "Filmek ízei" fantázianevű menüsort a zsűri elnöke, Steven Spielberg, illetve kultikussá vált filmjei ihlették. (Részletek)

Asztaltársaság

Michelin-csillagos gálavacsora Cannes-ban

null
A három Michelin-csillagos Anne-Sophie Pic és a két Michelin-csillaggal díjazott Bruno Oger készítette a Cannes-i Filmfesztivál nyitó gálavacsoráját a filmes elit számára. A négyfogásos vacsorát az Electrolux Agora pavilonban szolgálták fel. (Részletek)

Portré

Nusser Zoltán Bolyai-díjas agykutató

null
Átadták a magyar tudományos közélet egyik legrangosabb elismerését, a Bolyai-díjat. A kétévente kiosztott díjat idén Nusser Zoltán agykutató, az MTA Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet Celluláris Idegélettan Laboratóriumának vezetője kapta. (Részletek)

Szépség és egészség

Új arcfiatalító hódít

null
A világsztárok már kipróbálták és olyan sikere volt, olyan látványos eredményt produkál az új Intraceuticals fiatalító arcfeltöltés, hogy valóságos diadalutat jár be mostanság az egész világon. Az új, egészen speciális kezelés erejéről már itthon is meggyőződhetünk a kozmetikai szalonokban. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: